perjantai 1. kesäkuuta 2012

Pötkylä, töppöjalka, rupelikorva, härvelikorva...

tuli taloon :=) Hyvät hyssykät millainen koira! Paljon olen juttuja kuullut ja corgeja nähnyt. -Ja ihan varmasti jutut uskonutkin, mutta siitä huolimatta, tämän koiran olemusta ja luonnetta ei voi kuvailla, se t ä y t y y kokea! Jotain koirasta kertovat kuvat. Huomioikaa kuvattavan Asenne ja Asento ja se, että pentu on j u u r i tullut taloon! Lapset ovat vuorotellen nukkuneet pennun kanssa kodinhoitohuoneen lattialla, jotta se leimautuisi meihin tiiviisti. Paavon seurakin olisi ollut tarjolla. Pentua n. 10 kertaa suurempi touhottajatäti olisi ilomielin pentua hoitanut, mutta hoidelkoon sitten tuonnempana.

Kuvia varmaan haluatte nähdä? Ihku se on ja hassu  :=D Odotan vaan sitä päivää, kun päästään kunnolla toimeen.

Niin ja pentuja on tulossa taloon lisääkin. Maire on pyöreä kuin maapallo, Paavon ympärysmittaa vielä vähän seuraillaan, mutta toivoa vielä on.

1 kommentti:

Tuula Lalli kirjoitti...

Kylläpä on melkoinen korvakoiruus, noilla korvillahan voisi vaikka lentää :). Pitää käydä kuvaamassa sitten kun kesä ihan kunnolla saapuu, tänä aamuna jo tuoksui kesälle. Reipas kakara lasten kaveriksi on saapunut taloon... jokos nimi on päätetty?