torstai 27. marraskuuta 2008

Vielä yksi, kun en malta olla lisäämättä.


Taidankin alkaa kerätä näitä koirannaamoja (vain saksanpaimenten, huom!) Ja pitää niille omaa naamagalleriaa. Nämä on aika vänkiä! Tässä esiintyy puhuva koira Paavo-Antero. Tämä upea saksanpaimen on todellinen tuhattaituri tekemään ilmeitä ja asettelemaan korvia. Melkoiset korvat onkin. Suotavaa olisi niitä käyttää muuhunkin kuin pään koristeena. Paavoa voisi aika ajoin väittää myös puukorvaksi :=) Eiku fiksu mamma se on. (tyst, pitää varoa sanojaan kun täällä käy myös noita kasvatinomistajia.)

Korvista puheenollen Möröstä tuli tässä jokin aika sitten virallisesti neljäkuuskasikasiyksKOO. Eli laitettiin pojalle reiät korvaan :=) Siskolikkakin oli mukana samalla reissulla ja hienosti meni molemmilla ensimmäinen luonnetesti. Mörkö oli vieraskoreana pidätellyt pissaa koko reissun, tippaakaan ei herunut vaikka ulkoiltiin. No sisällä talossa se aikansa tutkailtuaan otti tukevan asennon ja alkoi laskea. Lammikko mahan alla kasvoi ja kasvoi ja Mörkö losotti sydämensä kyllyydestä niin, että vesi tippui kuonon päästäkin. Minä siinä hymistelin, että no jopas jotakin, eikös se ollutkaan sisäsiisti ja muuta yhtä tyhjäpäistä. Voi jee! Luutuamaanhan tuota joutui, eikä ollut mikään pikkurapakko. Sattuuhan sitä pienille koirillekin. Sen jälkeen Mörkö kävelikin sitten jotenkin rennommin :=)

Velipoika Dunkel taas puolestaan muutti vähän pohjoisemmas puremaan.... patukkaa.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ei hitsi on taas makea kuva Paavosta :D ei tarvi montaa kertaa miettiä mistä on tuo meän penikka saanu ilmeensä ;) ja KORVANSA!

Täällä todellakin purraan patukkaa... mutta myös sukkia ja pehmoleluja ja lapsen leluja ja koirakaveria ja käsiä ja varpaita ja.. :D Ihana pentu!

Carola Isaksson kirjoitti...

Moi Äiskä! Olethan nähnyt MINUN korvat?
Yhtä komiat kuin sinun. Minun ihminen väittää, että kuuloni heikkenee samaa tahtia kuin korvat kasvaa.
Tere Mörö-veli! Tuota temppua en ole vielä keksinyt. Osaatsä muuten pöytäliinatempun? Se jossa pitää nykäistä pöytänliinaa pöydälta ilman että esineet pöydällä kaatuu. Minulla tämä temppu on vaiheessa. Mamma ei oikein päästä harjoittelemaan.
Mosku