keskiviikko 9. helmikuuta 2011

PENTU-UUTISIA! - ja tuoreita kuvia

Mattimyöhäinen se täällä taas! Eikä muuten ole myöhässä ainoastaan nämä pentu-uutiset, vaaaaan tekemistään odottavat vastaamattomat sähköpostit, tekstiviestit, kirjanpito ja hirmuinen määrä huushollihommia. Lapset ja koirat on kuiten hoidettu ja siitä voin olla ylpeä :=) Toivotaan kuiten, ettei käy lankeemuksen eellä, kun menen mainitsemaan, huoh.

No, enivei. Pentuja odottelin syntyväksi viime viikon loppupuoliskolle ja siirsin Hanneksen 6v synttäritkin lauantailta keskiviikolle, jotta ennätetään varmasti kemut pitää ennen penikointia. Ajatuksena oli, että Nipsu saa sitten rauhassa synnyttää ja hoidella kakaroita. Laskelmointi toimi täydellisesti. Torstai-aamuna alkoi kaivaminen, repiminen, rapsutus ja jatkuva ramppaaminen p....askalla, sitä kesti klo 13 saakka, jolloin Niilo vihdoin antoi periksi, rauhoittui ja alkoi töihin pyöräyttäen ensimmäisen uroksenjötkäleen maailmaan. Voi sitä ihmetystä mikä paistoi koiraparan silmistä, kun se näki, minkä oli saanut aikaiseksi. Hetken sen pienet aivot hyrräsivät ylikierroksilla, kun se ei osannut päättää, että onko tuo laatikkoon ilmestynyt musta olio loistojuttu vaiko kasvattajan kehittämä huonohuono pila. Lopulta herne asettui koloonsa ja Niilo päätti, ettei se mua ainakaan elävänä niele ja antautui hoitamaan ensimmäistä pentuaan. Kymmenen minuutin kuluttua tuore emo oli jo niin uppoutunut pennun hoitoon, että jos en olisi paremmin tiennyt, olisin itsekin uskonut, että siinä ne oli kaikki, ei tule enempää koiralapsosia.
Noh, neljän ja puolen tunnin panttauksen jälkeen sitten alkoi pentusirkus. Ja kun alkuun päästiin, niin urakoitiin sitten perjantai-aamuun klo 7 saakka, jolloin viimeinenkin kakara oli lopulta nisällä aloittemassa uljasta sisukoiran uraa.


Niin ja asiaan liittyen muuten! Te kaikki pentuvarauksia jättäneet, nyt on aika ottaa yhteyttä ja vahvistaa varaus!

Ei kommentteja: