sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Pentuja vähenevässä määrin

Niin se aika kuluu. Vastahan nuo yhdeksän koiruutta syntyivät ja nyt jo lähtevät pelastamaan maailmaa. Huomenna pennuilla on  yhdeksän viikkoa ikää mittarissa ja kokemuksia on karttunut melkoinen määrä pentulaatikon ulkopuoleltakin. Alkaa olla jo aika ottaa oma reviiri hallintaan.

"Time to buy a new one" lukee erään shampoopullon kyljessä siellä jossain pohjan lähistöllä. Sama pitäisi kai lukea minun kamerassanikin (huoh). Se on parhaat päivänsä näköjään nähnyt, eikä kovalla yrittämiselläkään sillä enää kummoisia kuvia saa. Joulupukkiiii!! Kannattais lukea näitä kansalaisten blogeja, näistä saa yllättävän hyviä lahjavinkkejä! Niin, kuiten pari sellaista räpsyä sain, että kehtaan tänne laittaa. Katotaan sit jouluaaton jälkeen, josko kuvattais lisää ;=)


Kuvissa uusi Hesalainen Jenidon Faikea :=) Terveisiä vaan kaimalle!


Tassua toisen eteen! Ja sitten kun väsyttää, niin otetaan tää jokakoiran perusasento, nukutaan mahallaan k e s k e l l ä lattiaa!















Niin, harmi että ne  muut kuvat epäonnistuivat. Tarkoituksena oli esitellä tuo ainoa vapaana oleva pentu Fiini, jos vaikka sekin löytäisi itselleen touhukkaan omistajan. Kohta "joudun" pitämään  sen itselläni..... :=) kun en raski myydä.


           

Ei kommentteja: