perjantai 24. lokakuuta 2008

Hyvää huomenta kaikille tänne eksyville tasapuolisesti! :=)


Aamuviiden herätykset on nyt lusittu, jihhuu! Nyt alkaa taas elämä helpottaa ja toivottavasti ehtii tännekin taas paremmin. Ja mikä tärkeintä, pääsee taas kunnolla lenkkeilemään ja treenaamaan koirien kanssa. Uusi koulutuskenttä on entistä ehompi ja vaikka ei alustaltaan ihan niin hyvä olekaan niin sijainti ja koko korvaavat kaiken. Tässä kohtaa siis koolla o n merkitystä :=)

Paavon ja Jyryn pennuista jäi kotiin kasvamaan yksi urospentu. Pentu sai kutsumanimekseen Mörkö (eikä ole muuten lasten keksimä nimi). Mörkö on tumma kuten äitinsä, sillä on valtavat korvat ja hieman vaaleat silmät ja mitä luultavimmin siitä tulee pikkuisen häijyn näköinen isona, siksi nimi. Häijy se ei kuitenkaan ole, vaan varsin ihmisystävällinen ja seurankipeä tyyppi. Saalisvietti on voimakas jo nyt ja se ampaisee sata lasissa kaiken liikkuvan perään ja junttaa kiinni. Koko pentueesta vaikuttaisi tulevan luonneominaisuuksiltaan parasta A-ryhmää. Palautteiden perusteella kaikki ovat rohkeita, leikkisiä ja "älykkäitä" pentuja.

Mörön veljiä ovat Jörö ja Mosku sekä Dunkel jonka lempparia en muista. Mosku seikkailee myös netissä Laran blogissa: http://larahundens.blogspot.com/2008/10/moskun-horror-ilta.html. Se on meikäläisen suosikkiblogi :=)

-t-

Kuvassa Jenidon Dankbar, intiaaniksi "Nukkuu Ruoka Suussa".

Ei kommentteja: