lauantai 16. elokuuta 2008


Ohops!

Vähän väliä mielessä pyörähtää ajatus, että pitäisi jatkaa tuota blogin kirjoittamista. Olisi niin kätevä pitää kaverit ajantasalla siitä miksi milloinkin en ole ehtinyt vastaamaan puhelimeen ja montako rautaa on milloinkin tulessa yhtäaikaa. Juuh, tässä sitä vaan päivitellään, eikä mitään ole tapahtunut, oikein tuossa hämmästyin, että vallan huhtikuussa olen viimeksi käynyt täällä :O

No sou vot!

Kesä meni kohisten. Suurin osa kohinasta johtui siitä, että vettä satoi niin piiitkään ja hartaasti. Eipä se silti menoa haitannut, hidasti joskus :=)) Lasten kanssa korjailtiin asuntovaunua, rakennettiin piharakennukseen uusi huone jossa voi tarpeen tullen yövuoron jälkeen nukkua. Samaa vauhtia rakennettiin koiranruoille uusi iso varasto. Varaston rakennuksessa saatiin mukavasti naapuriapua ja saatiin tilat kuntoon kreivin aikaan. Tavoitteena oli saada uusitut tilat valmiiksi ennenkuin Paavon pennut syntyvät ja niinpä ennätettiin, kaksi päivää valmistumisesta Paavo pyöräytti 10 pikkuista sisukoiraa :=)


Oi mikä ihana lauma.

Nyt kakarat ovat jo kolmeviikkoisia. Tyytyväisiä, hyvin hoidettuja palleroita. Mutta katsotaanpa kolme viikkoa eteenpäin, mitkä ovat allekirjoittaneen kommentit sitten...No joo, ihania riiviöitä varmaan :=)

Ei kommentteja: