lauantai 28. heinäkuuta 2012

Sekalainen lauma rillutteleeToisinaan on päiviä, että tuntuu ettei mitään saa onnistumaan. Kaikkea on paljon ja liian paljon. Tuntuu kuin tervassa kävelisi, kun mistään ei tule valmista. M u t t a enimmäkseen kaikki sujuu kuin tanssi :=)) Tänään oli juuri sellainen päivä ja siitä alla kuvia.

Martan 10-vuotissynttäreitä juhlittiin tänään. Tai siis Martta juhli kavereidensa kanssa :=) Poikkeuksellisesti lupasin kutsua kaikki luokan tytöt, vaikka taas oli talossa koiranpentuja, niin kuin joka kesä Martan synttäreiden aikaan. Hienosti kuitenkin sujui, tytöt ovat jo niin isoja, ettei tarvitse huolehtia.
Kemujen päätyttyä sain päähäni alkaa ulkoiluttamaan pentuja oikein kunnolla. Mairen pennuista puolet pääsi Paavon pentujen kanssa pihamaalle syömään ja sen jälkeen Paavon hellään huomaan. Kun joukkoon liittyi vielä corgin pentu ja kaksi pientä ihmislasta oli tilanne jotenkin epätodellinen. Voiko näin täydellistä emoa ollakaan? Paavo on todellinen supermamma, joka hoitaisi kaikki pienet pentuset ja emännänkin pentuja sen mitä osaa. Lempeästi Paavo pyöritteli Mairenkin pennut ja nuoli ne puhtaaksi, sen jälkeen sitten pääsivät tissille syömään. Corgikin yritti,  mutta sen Paavo pukkasi pois, vierestä sai kuitenkin katsella. Taitaa olla jo liian iso tissille tuommoinen 14-viikkoinen ;=)


Toettuani vähän laitoin naapurin Tuulalle viestin ja Tuula tarjoutui tulemaan kuvaamaan koiruuksia. Siinä sitten yhdessä ihmeteltiin :=) Tuulalla oli toinenkin kamera, jolla Martta sai napsia kuvia. Melkein kaikki nyt lisätyt kuvat ovatkin Martan ottamia, vain pari kuvaa on vanhempia ja ne erottuvat kyllä.


Paavon isän isästä oli aikoinaan iso juttu sakemannilehdessä otsikolla "Kuka kloonaisi Santun" En ikinä unohda sitä, niin suuren vaikutuksen se juttu minuun teki. Siitä alkoi sinnikäs etsiminen, halusin Santun pennun ja sainkin Paavon emän Tintan. Nyt tässä sitten mietin, että kukahan kloonaisi Paavon, sillä toista tuollaista ei taida tulla?


Mutta katselkaahan pentusten kuvia ja vähän muitakin. Isommat, toosi pörröiset pennut ovat I-pentuja eli Paavon ja Hurickin poikia ja mustat tirriäiset ovat H-pentuja Donnan ja Eicon pentuja...ja sit se corgin...rrkele :=) EEi ku ihku sekin on!


Ei kommentteja: